“Concreet advies voor opleiding en groei in jouw kmo”

Hanne Janssens

Contentmarketeer voor Cevora. Zoekt en deelt graag nieuwe inzichten en verhalen op het vlak van werkgeluk, HR, leercultuur, arbeidsmarkt en loopbaan.
Hanne Janssens
Leestijd: 2 minuten

Hoe pak je dat aan, niet langer ad hoc en snel snel opleidingen plannen? Maar een gedegen opleidingsbeleid, met in-kaart-gebrachte leernoden en een directe link met de bedrijfsstrategie.

Dat is de serieuze uitdaging, voor elke HR. Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt. En het is terwijl nu  belangrijker dan ooit. Want onderzoek van het World Economic Forum toont aan dat een kwart van de werknemers een mismatch voelt tussen de eigen skills en de vereiste skills voor de job. Werk aan de winkel dus.

Isabel Vanhoedenaghe, onze L&D-expert, legt samen met collega Stéphane Verbrugge, head of Marketing & Communication, uit welke veranderingen er spelen op de arbeidsmarkt.  In een interview met Bloovi geven zij je tips en advies om goede stappen te zetten met je opleidingsplannen.

Isabel raadt je de Cevora barometer aan. Een online test, waarin je leert hoe je met je opleidingsaanpak de groei van je bedrijf ondersteunt. Eerst vul je 20 stellingen in. Daarna krijg je een persoonlijk rapport, met concrete tips en inspiratie.

Ontdek  hier de Barometer – test. En krijg advies voor opleiding en groei in jouw bedrijf.

Lees hier het volledige interview met Isabel en Stéphane, in samenwerking met Bloovi Studio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in

Gerelateerde posts