Eindelijk: de eerste klassikale opleiding na de coronalockdown (video)

Hanne Janssens

Contentmarketeer voor Cevora. Zoekt en deelt graag nieuwe inzichten en verhalen op het vlak van werkgeluk, HR, leercultuur, arbeidsmarkt en loopbaan.
Hanne Janssens
Leestijd: 1 minuut

Op donderdag 25 juni organiseerden we eindelijk weer een klassikale opleiding. Het was de eerste sinds eind maart. In die pilootopleiding testten we onze veiligheidsmaatregelen voor deelnemers en docenten. En de test was een succes, waardoor we op 1 juli ons volledige klassikale aanbod kunnen hervatten. Bekijk de reportage.

We hebben hard gewerkt aan maatregelen voor veilige klassikale opleidingen. Duidelijke procedures om social distancing te garanderen en gedesinfecteerde stoelen en tafels zijn maar enkele van de vele maatregelen die we op 25 juni succesvol uitgetest hebben.

Bekijk de reportage over onze testopleiding:

Waarom zijn klassikale opleidingen zo belangrijk?

Ook de voorbije drie maanden kon je opleidingen volgen, zij het enkel online. De hervatting van ons volledige aanbod is een grote stap voorwaarts, want klassikale opleidingen hebben een aantal specifieke troeven. Hier lees je wat onze algemeen directeur Olivier Lambert daarover zegt.


Sta je ook te popelen om weer in groep bij te leren?

Schrijf je nu in voor een klassikale opleiding.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in

Gerelateerde posts