Cevora – Leer bij. Ga vooruit.

Een goed leerbeleid maakt uw werknemers blijer en productiever. Maar hoe begint u eraan? Hier, op Lerenmetresultaat.be, de inspiratieblog van Cevora.

U vindt hier tips, opleidingen en vooral véél inspiratie om uw leerbeleid uit te stippelen. Want een goed leerbeleid zorgt voor een positief werkklimaat en betere bedrijfsresultaten. En een bedrijf dat leert stoomt zich klaar voor de toekomst.

Waarom biedt Cevora u dit? Omdat wij geloven dat iedereen de kans verdient om zich te ontwikkelen. Door nieuwsgierig te zijn en altijd bij te leren. Alle bedienden volgen gratis opleiding bij Cevora*. Als bron van inspiratie, om kennis bij te schaven, tijd te winnen, innovatie te stimuleren, carrières vooruit te helpen en … met de glimlach naar het werk te gaan.

Wij geloven dat opleiding de sleutel is voor een geslaagde toekomst.

Welke opleidingen?

  • Office-software,
  • talen,
  • persoonlijke vaardigheden,
  • technische kennis, specifiek voor uw job,
  • een blik op de toekomst van de digitale technologie,
  • … tot zelfs yoga en pilates op de werkvloer! (En véél meer.)

U vindt steeds een korte cursus in uw buurt. Of u leert gewoon online! Zo blijven uw werknemers vooruitgaan.

* Oei, kleine lettertjes? Ja, maar geen addertjes onder het gras! Even melden dat het gaat om de bedienden van het paritair comité 200 (PC200 of APCB). En dat de diensten van Cevora vooraf betaald zijn door alle bedrijven van dat PC200, via een kleine bijdrage. Verzilver die investering!

Contact

Cevora
Eugène Plaskylaan 144
1030 Brussel
0800 59 222
contact@cevora.be