Wat zijn úw opleidingsuitdagingen voor 2017?

Bij het begin van het nieuwe jaar draaien de professionele zieners overuren. Ze voorspellen met welke gadgets we in 2017 onze tijd zullen verdoen, wat er hót zal zijn op ons bord, hoe we ons zullen uitdossen voor de zomerfestivals, …

Kunnen ze ook vertellen hoe we zullen opleiden en leren? Vast wel. Alleen … wat bent u met vage concepten als u nú zoekt naar een concrete tool om leerdoelen te formuleren of nieuwe medewerkers te onthalen?

Daarom laten wij die trendwatchers achterwege. We vragen naar uitdagingen waarvan u wakker ligt. En dáármee gaan we het hele jaar door aan de slag.

Prangende vragen, onderbouwde antwoorden

Hoe motiveer ik medewerkers om te leren? Zouden serious games iets voor mijn bedrijf zijn? Is het evaluatiegesprek nog van deze tijd? Vragen waarmee u worstelt als opleidingsverantwoordelijke. En waarop Lerenmetresultaat.be het antwoord geeft: op basis van actuele theoretische kennis, best practices en interessante tools.

Tegelijk trekken we steeds meer ‘het veld in’, op zoek naar wat er leeft binnen bedrijven. Daarvoor rekenen we op uw rijke ervaring.

Wijsheid van de groep

Een trend die in 2017 zéker nog aan belang zal winnen? Cocreatie. Door de koppen bij elkaar te steken, komen we tot creatievere oplossingen. Uw collega’s leer- en opleidingsverantwoordelijken uit andere bedrijven kampen met dezelfde kwesties als u: alternerend leren introduceren, starten met e-learning, vacatures intern invullen, …

Ons goede voornemen voor 2017: via cocreatie maximaal gebruikmaken van de collectieve wijsheid van onze lezers. En natuurlijk hebben we daar de perfecte tool voor. Op Padlet gaan we samen aan de slag met uw vragen, ideeën en tips rond opleiden en leren.

Waar wilt u meer over te weten komen in 2017?  Wat wilt u graag eens uittesten? Ga naar onze cocreatiezone en laat u inspireren, lanceer een idee of bouw voort op suggesties van anderen. En lees het resultaat van die gedachtewisseling binnenkort op deze pagina’s.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LEERNIEUWS IN UW MAILBOX

U vindt Lerenmetresultaat.be een leuke bron van inspiratie? Maar u wilt graag nog meer lezen over het organiseren van opleidingen? Of u wilt onze Cevora-opleidingen beter leren kennen? Schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Gerelateerde posts