“Wie levenslang bijleert en aan zijn zelfontwikkeling werkt, voelt zich nuttig, gewaardeerd én gemotiveerd”

Hanne Janssens

Contentmarketeer voor Cevora. Zoekt en deelt graag nieuwe inzichten en verhalen op het vlak van werkgeluk, HR, leercultuur, arbeidsmarkt en loopbaan.
Hanne Janssens
Leestijd: 1 minuut

In september 2019 interviewde Bloovi, het online kanaal over innovatie en technologie in de bedrijfswereld, onze directeur Olivier Lambert.

In het interview houdt Olivier een pleidooi om de digitale evolutie te zien als een opportuniteit.

Hij legt uit dat deze evolutie kansen biedt om  ‘Up te skillen’, om dus kansen te geven aan werknemers om nieuwe vaardigheden voor hun bestaande job te leren. Of om te gaan voor een ‘Reskill’. Dan kiest het bedrijf samen met de medewerkers voor een omscholing, omdat er door de digitalisering jobs dreigen te verdwijnen.

In mijn ogen helpt Cevora mensen voor te bereiden op de beroepen van morgen. We geloven dat jezelf ontwikkelen dé manier is waarop werknemers veerkrachtig en gemotiveerd aan het werk blijven. En wanneer jouw werknemers groeien, dan groeit het bedrijf vanzelfsprekend mee.”

Lees hier het volledige interview, in samenwerking met Bloovi Studio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in

Gerelateerde posts